kulkutautiset

…ja yllärimatka nro 2 starttaa nyt!

Palasimme vähän yli viikko sitten edelliseltä yllärireissulta ja tarkoituksenani oli ehtiä kirjoittaa tänne blogin puolelle hieman reissun tunnelmia, mutta kevään muut reissusuunnitelmat ja vähän tuo arkielämäkin on pitänyt  kiireisenä, enkä ole ehtinyt edes aloittaa…

… ja nyt on jo seuraavan yllärireissun aika! Parasta aikaa olemme siis matkalla viettämään pientä talvilomaa Lappiin, ja kuten aiemmin kerroin, tämän matkan kohde on ollut A:lle yllätys – ja itse asiassa on edelleenkin, ellei hän satu eksymään tänne menomatkan aikana.

Koko alkuvuoden olemme juosseet aivan tukka putkella, ja sama meno jatkuu tästä about kuukauden eteenpäin, kunnes koittaa aika suunnata kohti uutta mannerta road tripin merkeissä, joten hetken huilitauko Levillä tulee nyt todella tarpeeseen. Tunnelmakuvia tähän postaukseen lainasin jälleen Lauralta, joka oli juuri vastikään samoissa maisemissa perheensä kanssa.

Levi_Lappi_Lapland_skiing_laskettelu-20

kuvan lainasi Laura

Levi_Lappi_Lapland_skiing_laskettelu-24

kuvan lainasi Laura

Tämä on itse asiassa ensimmäinen reissuni Lappiin talvella ja kovasti toivon vielä näkeväni noita tykkylumikuusia. Muuten matkalta on toiveissa rentoutumista ja ihania hetkiä ystävien seurassa, kauniita maisemia, paljon kaakaota ja ehkä myös lettuja… ja jospa näkisimme revontuliakin! Minä ja Minireissumies aiomme ottaa ilon irti lumikenkäilystä ja ehkäpä näpsiä vähän valokuvia, A taas pääsee pitkästä aikaa mäkeen.

Levi_Lappi_Lapland_skiing_laskettelu-39

kuvan lainasi Laura

No nyt sinne lomalle! Palataan näihin, ja tietysti juttuihin myös Antwerpenista ja Amsterdamista myöhemmin! Kiitos jälleen Lauralle kuvien lainasta ♥

4 Comments

 1. Laura R. / RIMMA + LAURA -matkablogi

  18/03/2016 at 19:16

  Hihii, eipäs kestä <3 Nauttikaa Levistä ja ihanasta Suomen Lapista! <3

  Reply
  • Henna

   19/03/2016 at 16:14

   Kiitos! 🙂 Harmillisesti lumet oli tippunu viime viikonlopun jälkeen puista, mut kaunista on silti! Täytyy varmaan ensi talveksi suunnitella uutta reissua tännepäin, että pääsen myös kuvailemaan noita tykkylumikuusia… 😛 Mut aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja meidän terassi on ihan valtava, järkätään joka ilta revontulivalvojaiset!

   Reply
 2. Taru

  19/03/2016 at 00:27

  Ihanaa viikonloppua Leville <3 Lämpöiset terveiset Venetsiasta!

  Reply
  • Henna

   19/03/2016 at 16:27

   Kiitos! 🙂 Ihania Venetsian päiviä teille! <3

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram