kulkutautiset

Tässä blogissa matkataan maailman ääriin, rämmitään viidakoissa, kuunnellaan valtamerten kohinaa ja ihmetellään suurkaupunkien vilinää. Toisinaan retkeillään myös kotikulmilla, sillä aarteita löytyy myös omasta kaupungista ja lähimetsistä. Uudet matkasuunnitelmat viuhtovat vimmatusti takaraivossa antamatta hetkenkään rauhaa. Takataskussa taasen piisaa tarinoita Afrikan savanneilta, Himalajan lumisten huippujen keskeltä, upeilta paratiisirannoilta, merten syvyyksistä ja monista muista tämän maailman ihmeistä.

“Travelling – it leaves you speechless, then it turns you into a storyteller.”

Kynän, ja yleensä kamerankin, varresta löytyy Henna – kolmekymppinen helsinkiläinen, ikuinen idealisti, taivaanrannanmaalari ja reissunainen, vaimo ja pienen pojan äiti, uudesta innostuva ja elämyksiä arjen keskelle kaipaava.

Matkassa mukana on toinen parantumattomasti kulkutautinen, A, jonka kanssa yhteisiä seikkailuja onkin takana jo useamman vuoden verran. Kesällä 2015 matkaseurueeseen liittyi blogissa Minireissumiehen nimellä kulkeva pieni poikanen, jonka matkasaldo on kasvanut jo varsin kunnioitettavaksi.

Tervetuloa mukaan seikkailuun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram